perjantai 15. tammikuuta 2016

Harvinaisten rotujen tilanne virtuaalimaailmassa

Harvinaiset rodut ovat aina olleet nimensä mukaisesti harvinaisia. Ja nyt kun virtuaalimaailma on muutenkin hieman taantunut, kuinka sitten harvinaisten rotujen ystävillä menee, kun he muutenkin ovat kiven alla.

Venäjänratsuhevosista on ainakin hevostalli.netin virtuaalifoorumilla puhuttu, ja Norpatar yrittää ilmeisesti luotsata rotua tunnetumpaan suuntaan. Tallista löytyy useampi venäläinen, lähinnä suvuttomia, mutta yksi suvullinen Trze-kasvattikin löytyy. Venäjänratsuhevosia kun ei liiaksi voi sanoa olevan, niin jokainen yksilö on jo arvokas.

Amerikkalaiset rodut, eli morganit, quarterit yms. ovat virtuaalimaailmassa omistajineen vielä aktiivisia, toisaalta mikseivät olisi. Onhan amerikkalaiset rodut saaneet jo sen verran vahvan jalansijan virtuaalimaailman rodustosta, etteivät ne nyt ihan vähällä katoakkaan. Samat nimet ja tallit vieläkin jaksavat, uusia nimiä tosin ei hetkeen ole näkynyt, mikä tietenkin on harmi. Kuten myös se, että oma into amerikkalaisia rotuja kohtaan on hieman laantunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti